x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu explică de ce a trimis demisiile la Cotroceni: I-am scos din ridicol pe colegii de la USR

Cîțu explică de ce a trimis demisiile la Cotroceni: I-am scos din ridicol pe colegii de la USR

08 Sep 2021   •   11:27
Cîțu explică de ce a trimis demisiile la Cotroceni: I-am scos din ridicol pe colegii de la USR

Premierul Florin Cîțu a spus miercuri că a trimis la Palatul Cotroceni demisiile miniștrilor USR PLUS pentru că „am vrut să-i scot eu din ridicol pe colegii de la USR, să nu aibă moțiune depusă împotriva propriilor oameni”.

„Am trimis acele decizii astăzi (joi- n.r.) la președinte pentru că am vrut să-i scot eu din ridicol pe colegii de la USR, să nu aibă moțiune depusă împotriva propriilor oameni. Nu se poate ca un palamentar să depună moțiune împotriva sa. Dragnea a făcut acest lucru, i-am scos eu din ridicol, am acceptat demisiile și astăzi vor să depună o moțiune, care este împotriva propriului guvern, dar cel puțin ei nu mai sunt în Guvern”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta susține că PNL nu poate fi șantajat: „Când te aliezi cu inamicul, dușmanul, adversarul PNL numărul 1, PSD, și vrei să dai jos un guvern PNL, lucrurile se complică”.

Premierul spune că există cale de rezolvare a conflictului în continuare: „Se pot retrage semnăturile celor de la USR de pe aceasă moțiune în care s-au aliat cu AUR și cu PSD”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu