x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu, mesaj către Nicușor Dan: În 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală

Cîțu, mesaj către Nicușor Dan: În 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală

24 Iul 2021   •   13:57
Cîțu, mesaj către Nicușor Dan: În 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu l-a criticat sambata pe primarul general Nicușor Dan, pentru că a beneficiat de sprijinul PNL fără să intre în partid și a spus că la alegerile din 2024 va susține un candidat din PNL.

 In plus Cîţu a anuntat că îl susţine pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, la conducerea PNL Bucureşti

Foto Lucian Alecu

”Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în București, vine lumea și mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-știu-ce parc. PNL decontează deși nu are administrațiile.Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intrați în PNL după ce ați primit susținerea partidului”, a spus Florin Cîțu în discursul său de la reuniunea PNL București organizat sâmbătă la Sala Polivalentă.  

 

Pe de alta parte, in interventia sa, Ludovic Orban a sarit in ajutorul lui Nicusor Dan si răspuns criticilor lui Florin Cîțu cu privire la susținerea de candidați din afara partidului la primăriile din București. Orban a explicat  că soluția cu Nicușor Dan candidat unic a fost „soluția câștigătoare”, iar dacă ar fi ales candidați PNL „primar general ar fi fost Gabriela Firea de la PSD”.

 

Foto Lucian Alecu

 Și eu mi-aș fi dorit din toată inima să susțin doar candidați ai PNL la București. Dacă aș fi făcut lucrul acesta, astăzi primar general ar fi fost Gabriela Firea de la PSD. Nu numai că am găsit soluția de a câștiga și de a învinge PSD, dar am găsit acea soluție în singurul moment în care era posibil să luăm acea soluție. Noi am fost cei care am impus candidatul în competiție, în persoana lui Nicușor Dan. Și a fost soluția câștigătoare”, a spus Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: florin citu