x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu: Preşedinţii celor două Camere, responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

Cîțu: Preşedinţii celor două Camere, responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

08 Sep 2021   •   20:21
Cîțu: Preşedinţii celor două Camere, responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Ludovic Orban și Anca Dragu, sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile, deoarece compensarea facturilor și alte soluții pentru iarnă nu pot fi implementate dacă va fi dat jos Guvernul, declară Florin Cîțu.

„Avem mai multe soluții, Legea consumatorului vulnerabil, și îmi pare foarte bine că Parlamentul m-a ascultat și a adoptat legea consumatorului vulnerabil, deși am trimis-o acum câteva luni. Am vorbit și de compensarea facturilor, ne uităm și la alte soluții pentru iarnă, dar să știți că nu pot fi implementate dacă va fi dat jos Guvernul”, declară la Antena 3 Florin Cîțu.

Premierul spune că USR PLUS și AUR „au hotărât să dea jos acest Guvern într-o criză”.

„Dacă merg mai departe cei de la USR, AUR și PSD, trebuie să se gândească și să se uite în ochii românilor și să le spună că nu vor avea o soluție până nu va fi un alt Guvern și nu știm când va fi un alt Guvern, pentru că ei au hotărât să dea jos acest Guvern într-o criză. La fel este și cu campania de vaccinare. Ai nevoie de ordonanță de urgență și nu o poți să dai dacă Guvernul pică. Cei care accelerează această moțiune fără a aștepta decizia Curții Constituționale, trebuie să știe că sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile românilor. Acum, responsabili sunt cei doi președinți de la Camera Deputaților și Senat și cei de la USR, AUR și PSD“, conchide Cîțu.

Parlamentul a fost convocat joi pentru a fi citită moțiunea de cenzură.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a trimis încă de marți moțiunea de cenzură către Guvern.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu