x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA. Firea: Să-l scoată cineva din priză!

Cîțu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA. Firea: Să-l scoată cineva din priză!

12 Oct 2020   •   22:08
Cîțu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA. Firea: Să-l scoată cineva din priză!

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat pe Facebook că a trimis la DNA primul raport despre activitatea de la Primăria Capitalei. Mesajul a apărut la puțin timp după ce fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, l-a atacat pe Cîțu tot pe Facebook.

Ministrul Florin Cîțu a postat un mesaj scurt pe Facebook prin care anunță că primele descoperiri făcute în timpul inspecției de la Primăria Capitalei au fost trimise la DNA. Cîțu nu a oferit detalii despre presupusele ilegalități.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA”, a anunțat Florin Cîțu pe Facebook.

Mesajul ministrului a apărut la puțin timp după ce fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl ironizase pe Cîțu tot pe Facebook.

„Să-l scoată cineva pe Câtzu din priză sau ... prize! Să-l trezească din amețeală pe cel care ne-a îngropat în datorii și pe noi, dar și pe copiii și nepoții noștri! În goana după un loc la Senat, s-a gândit cā victoria îi va fi asigurată dacă mă acuză de ceva, orice, pe mine! Și a găsit fapte, chiar prejudicii !! Din 2012 !!! Să-i spună cineva că mi-am început mandatul în 25 iulie 2016 !! Vă dați seama cine conduce Finanțele țării?”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Ministrul Cîțu a vorbit în ultimele zile despre grave nereguli descoperite la Primăria Capitalei în urma unor inspecții ale autorităților financiare.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Gabriela Firea