x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV, care nu se mai justifică

Ciucă: Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV, care nu se mai justifică

10 Apr 2022   •   12:52
Ciucă: Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV, care nu se mai justifică
Sursa foto: Lucian Alecu

Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV, care nu se mai justifică, a spus Nicolae Ciucă în prezentarea moțiunii la Congresul PNL de duminică.

Nicolae Ciucă, singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL la congresul de duminică, a spus că românii așteaptă de la guvernanți „rezultate și eficiență, nu populism și gâlceavă permanentă”.

„Avem o coaliție stabilă împreună cu partenerii noștri, PSD și UDMR, care susțin proiecte majore și împreună cu care ne-am asumat implementarea reformelor și modernizarea statului spre binele cetățeanului, nu pentru mize mici și certuri sterile”, a spus Ciucă.

Acesta a făcut, în timpul discursului de la Palatul Parlamentului, un apel către toate partidele politice democratice din România.

„Să nu tolerăm în niciun fel deteriorarea, degradarea democrației în România, să nu tolerăm atacurile la adresa valorilor care au stat la baza aderării nostre la NATO și integrării în UE și să respingem incitarea la ură și violență”, a adăugat Nicolae Ciucă.

El a vorbit și despre prioritățile partidului.

„Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem Mecanismul de Coorperare și Verificare, care nu se mai justifică. De asemenea, asteptăm cât mai repede o decizie pozitivă pentru aderarea la Spaţiul Schengen, iar pentru asta ne bazăm pe sprijinul colegilor noştri din Partidul Popularilor Europeni”, a mai spus Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă