x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Azi PNL a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit

Ciucă: Azi PNL a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit

27 Mai 2022   •   13:29
Ciucă: Azi PNL a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit

„PNL a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit”, a spus Nicolae Ciucă. Liderul PNL afirmă că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-și retrage candidatura vineri, în timpul ședinței Consiliului Național.

„Din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale PNL în coaliția de guvernare. E un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în PNL a luat sfârșit. Așa cum, acum trei zile, președintele țării a spus la vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârșit, mă alătur și spun că azi PNL a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a mai afirmat că prin rezoluția aprobată, PNL va promova întârirea legăturilor cu intelectualii, cu mediul profesional, cu mediul academic și cu societatea civilă.

„Un punct aparte îl constuituie grija pe care PNL o acordă diasporei române. Putem spune că PNL și-a asumat să fie promotorul diasporei. PNL acordă respect, atenție și arată prețuirea pentru românii din Diaspora. Am luat decizia ca la nivelul fiecărei filiale să funcționeze structuri specializate pentru românii din Diaspora”, a mai spus Ciucă.

El spune că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-și retrage candidatura vineri, în timpul ședinței Consiliului Național: „Am apreciat că e un gest de mare onoare, pentru că e foarte important ca la nivelul PNL să avem responsabilitățile foarte bine asumate, iar ME are foarte multă treabă de făcut”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL, iar Dan Motreanu devine prim-vicepreședinte al formațiunii, au decis, vineri, liderii PNL. În funcția de vicepreședinte a fost ales Virgul Guran.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă