x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromițător în trecutul său

Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromițător în trecutul său

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2024   •   14:30
Ciucă: Cîrstoiu ne-a spus că nu există nimic compromițător în trecutul său
Sursa foto: Facebook

Cătălin Cîrstoiu a spus că nu există nimic compromițător în trecutul său și va clarifica situația, spune Nicolae Ciucă. Întrebat dacă medicul Cîrstoiu va fi susținut indiferent de ceea ce va spune, liderul PNL afirmă: „Nu ne aruncăm cu capul în zid fără să vedem care e finalul acestei conferințe”.

„Mâine, poimâine cel mai târziu va clarifica aceste chestiuni, pentru că domnia sa trebuie să le clarifice. Atât timp cât nu a avut.. Omul ăsta a făcut numai lucruri rele? Că a avut o problemă de comunicare, acceptăm. De aceea e normal ca dl. doctor să aibă o comunicare în care să lămurească toate aceste chestiuni. În momentul în care l-am desemnat am solicitat clarificări despre eventualele probleme. La vremea respectivă ni s-a spus că nu sunt. Eu nu am alte argumente sau alte completări de făcut pe acest subiect”, declară Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu le-a spus lideror coaliției că nu există nimic compromițărtor în trecutul său, Ciucă a spus: „Absolut corect”.

De asemenea, Nicoale Ciucă a fost întrebat dacă PNL îl susține pe Cătălin Cîrstoiu indiferent de ce va spune în conferință, de descoperiri. El a răspuns: „Acum, nu ne aruncăm cu capul în zid fără să vedem care e finalul acestei conferințe”.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca cirstoiu trecut compromitator