x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a făcut-o „pentru o promisiunea a PSD”

Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a făcut-o „pentru o promisiunea a PSD”

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2023   •   12:45
Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a făcut-o „pentru o promisiunea a PSD”
Sursa foto: Facebook

Senatorul Claudiu Mureșan și-a anunțat, vineri, demisia din USR, iar filiala Sibiu, din care făcea parte îl acuză că a „trădat” electoratul „pentru o promisiunea a PSD”. Cu toate acestea, Mureșan spune că va continua să activeze ca senator neafiliat.

Senatorul Claudiu Mureșan a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook, faptul că etapa din viața sa în USR se încheie odată cu demisia pe care a trimis-o conducerii partidului.

„Atunci când energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte și acțiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie și o schimbare în consecință. Și asta fac eu astăzi. Eu și USR Sibiu, filiala județeană din care eu am făcut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, așa că demisia mea de azi este una logică și, sper eu, benefică pentru ambele părți. A fost o etapă cu multă muncă și speranță, cu încercări, succese, cu dezamăgiri și cu lupte pierdute. Și din nou speranță. Și muncă. Dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc”, a spus Mureșan.

Senatorul spune că își va continua activitatea ca senator neafiliat.

Cu toate acestea, USR Sibiu îl acuză că a trădat electoratul „pentru o promisiune a PSD”.

„Am luat act de decizia domnul senator Claudiu Mureșan de a se desprinde de USR. Poziționările din ultima perioadă ale domnului senator Claudiu Mureșan au făcut ca decizia de astăzi să nu fie o surpriză. În opozitie se vede caracterul omului. Să tradezi electoratul sibian în modul acesta pentru o promisiunea a PSD nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis care deține acum recordul de număr de premieri PSD numiți de un președinte”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Sibiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: claudiu muresan