x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Claudiu Săftoiu s-a înscris în PNL

Claudiu Săftoiu s-a înscris în PNL

de Gabriela Antoniu    |    10 Mai 2011   •   15:47

Fostul sef al SIE şi consilier prezidenţial Claudiu Săftoiu s-a inscris in PNL. Anunţul a fost făcut azi de preşedintele PNL, Crin Antonescu intr-o conferintă de presa, după şedinţa Biroului Politic Central (PBC) al partidului. Potrivit liderului PNL, cel care a facut primul pas a fost Claudiu Săftoiu. " Eu şi conducerea PNL, BPC, am luat act cu bucurie de intrarea alături de noi în această bătălie, pentru că este, din punctul meu de vedere, un om de certă calitate umană, intelectuală, cu vaste şi solide cunoştinţe în domeniul analizei politice", a declarat Crin  Antonescu despre inscrierea lui Claudiu Săftoiu in PNL.

"Am fost jurnalist politic, consultant politic al unui preşedinte de ţară, umil servant al inetreselor naţionale ca director SIE. Am uitat un trecut dureros personal pentru mine şi privesc la un viitor pe care îl pot construi în PNL", a declarat la rândul său Claudiu Săftoiu. El a mai spus că i-a transmis înainte  fostei sale soţii deputatul PNL Adriana Săftoiu, intenţia şi adeziunea sa la PNL , pentru a nu afla din presă .

Claudiu Săftoiu a îndeplinit funcţia de director al SIE timp de 5 luni, în perioada octombrie 2006 - martie 2007. Anterior a lucrat în calitate de consilier prezidenţial pe probleme de politică internă al preşedintelui Traian Băsescu.

×