x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand, categorică: Fără politicieni care vor refugiu în USR

Clotilde Armand, categorică: Fără politicieni care vor refugiu în USR

07 Aug 2016   •   22:29
Clotilde Armand, categorică: Fără politicieni care vor refugiu în USR

Uniunea Salvaţi România (USR) îşi face filiale în tot mai multe localităţi din ţară, aşa că mulţi politicieni cu vechime şi-ar dori să intre în formaţiunea dezvoltată din USB-ul lui Nicuşor Dan. Însă Clotilde Armand are un mesaj ferm pentru cei care vor să se alăture USR-ului.

Prezentă la Constanţa, pentru o întâlnire cu simpatizanţii locali, politiciana a declarat că partidul nu ar trebui să primească oameni care au mai făcut politică, pentru că: „Partidele care au activat până acum s-au decredibilizat. Oamenii nu mai au încredere. Asta din cauza faptului că totul a fost politizat”. Aşa că îi refuză pe politicienii cu state vechi: „Nu, mulțumesc, celor care vor să își găsească refugiul la noi”.

Clotilde Armand a mai precizat că va exista o selecţie riguroasă pentru intrarea în noua formaţiune politică: „Acest USR este bazat pe principiul etic de integritate, care este extrem de important pentru noi. Fiecare care dorește să vină în USR va fi băgat în carantină. Vrem să știm ce a făcut și cine este. Nu vrem corupți”, a precizat Armand.

×