x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand intervine în scandalul din Coaliție: Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste

Clotilde Armand intervine în scandalul din Coaliție: Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste

de Alice Petrescu    |    19 Apr 2021   •   17:47
Clotilde Armand intervine în scandalul din Coaliție: Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand le cere liberalilor să lase deoparte „jocurile politicianiste” și să guverneze alături de USR PLUS. Ea spune că în ultima perioadă mai mulți liberali „s-au dezlănțuit” împotriva ei și a colegilor ei din USR PLUS. 

„Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în față, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administrație și altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles”, a scris luni Clotilde Armand pe Facebook.

Ea le cere liberalilor să lase la o parte orgoliile și se se apuce de treabă.

„Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste la o parte și haideți să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în fața românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetățeni noi ne dorim o țară mai prosperă. Haideți să o reconstruim împreună, stimați colegi de coaliție. Hai să lăsăm la o parte orgoliile și să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum”, a mai scris primarul Sectorului 1.

Coaliția de guvernare este zguduită de prima criză majoră, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la şefia Ministerului Sănătăţii. În ultima peioadă între partenerii politici a avut loc un adevărat război al declarațiilor. Premierul Cîțu a fost numit „zombi politic” de ministrul Transporturilor și „vătaf” de conducerea USR PLUS. În replică, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că orice ministru care vorbește împotriva premierului trebuie să aibă „bagajele făcute”.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand