x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunță că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1

Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunță că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1

02 Iun 2021   •   08:20
Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunță că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1

Operatorul de salubritate a anunțat, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1, a transmis pe Facebook Clotilde Armand. Primarul le cere locuitorilor să sesizeze Poliția locală în cazul în care se întâmplă acest lucru. Edilul amenință cu rezilierea contractului.

„Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1. Este un nou șantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un șantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulți să fie curat”, a scris pe rețeaua de socializare Clotilde Armand.

Primarul susține că furnizorii refuză să mai primească gunoiul dus de companie, din cauza datoriilor.

„Compania adusă de un fost primar liberal pentru o perioadă de peste 20 de ani și apărată de avocații liberali în Consiliul Local al Sector 1 (în ciuda Deciziei Curții de Conturi a României de recuperare a prejudiciului de peste 100 de milioane de lei, în ciuda raportului ANRSC care ne zice foarte clar să recuperăm banii plătiți ilegal de primarul pesedist) nu și-a plătit datoriile către furnizori. Cu toate că a primit bani de la Primărie pentru asta. Și furnizorii refuză acum să mai primească gunoiul adus de compania aceasta”, a mai scris Clotilde Armand.

Ea susține că dacă în maxim 24 de ore de la anunțul companiei gunoiul stradal sau menajer nu va fi ridicat va rezilia contractul: „Totuși, nu suntem proștii mafiei gunoaielor și eu nu mă clintesc în fața amenințărilor de tip mafiot. (...) Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduți. Am anunțat și Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deșeurile”.

Primarul Sectorului 1 le cere locuitorilor să sesizeze Poliția Locală dacă gunoaiele nu sunt ridicate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand