x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1

Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1

de Redacția Jurnalul    |    11 Iun 2024   •   11:11
Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1

Clotilde Armand a depus, marți, plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1, Alexandru-Constantin Enăchescu, despre care spune că a fost prins când a desigilat sacii plini cu buletinele de vot și umbla în ei.

„Am făcut o plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral Sector 1, domnul Alexandru-Constantin Enăchescu. A fost prins pe holul Secției de votare. nr 34 de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară cum împreună cu mai mulți membri ai secției de votare au desigilat sacii plini cu buletinele de vot și umblau în ei. Își acopereau urmele. Așa vor PNL PSD să câștige. Prin fraudă. Și asta e doar una dintre dovezi. Să vă explic care a fost situația în secțiile de votare, ca să înțelegeți cine a controlat procesul electoral în Sectorul 1”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, în martie 2024, guvernul Marcel Ciolacu a dat o ordonanță prin care au fost rezervate locuri în toate secțiile de votare pentru UDMR și reprezentanții minorităților naționale.

„În Sectorul 1, USR a avut câte un reprezentant în toate cele 166 de secții, iar PMP în circa 90 de secții. În schimb, PSD, PNL, UDMR, minoritățile naționale, AUR au avut reprezentanți în toate secțiile, iar în câteva zeci de secții a fost și câte un reprezentant Pro România. În general, cu urna mobilă a mers reprezentantul PSD, în timp ce restul membrilor rămâneau în secțiile de votare. Sunt multe nereguli reclamate în secțiile de votare din Sectorul 1, voi reveni pe parcursul acestei zile, iar BEC și AEP trebuie să le clarifice rapid. Vă dau un exemplu, la una din secțiile de votare din Sectorul 1 au trimis urna mobilă la mai multe persoane care nu au discernământ. Vom cere anularea voturilor strânse cu această urnă mobilă. Este un efort supraomenesc să apărăm fiecare vot. Dar o vom face. În numele democrației. PS: Marcele, vicierea rezultatelor electorale reprezintă un atentat direct la democrație! Matematica nu minte. Și voi demonstra unei națiuni întregi că tu nu te pricepi deloc la matematică. Tu doar minți și furi”, încheie Armand.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand plangere penala