x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand, subiect de anchetă internă în USR

Clotilde Armand, subiect de anchetă internă în USR

06 Mar 2017   •   13:02
Clotilde Armand, subiect de anchetă internă în USR

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat luni că, în acest moment, nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din partid, dar a confirmat că "organele abilitate" din cadrul formaţiunii vor discuta o sesizare internă privind-o pe aceasta legată de absenţa ei de la mai multe şedinţe pregătitoare şi de plen ale Consiliului Local Sector 1. 

"Este o simplă sesizare internă, aşa cum sunt multe sesizări interne într-o structură de câteva mii de oameni. Ea (sesizarea - n.r.) o să fie analizată de organele abilitate, de Biroul Naţional şi de Comisia de Etică, dar pentru moment nu s-a întâmplat nimic. Este o simplă sesizare, aşa cum sunt multe altele. În mod normal, ea ar fi trebuit să rămână internă, până la o decizie ", le-a precizat Nicuşor Dan jurnaliştilor într-o conferinţă de presă la Parlament. 

Întrebat dacă Clotilde Armand riscă să-şi piardă funcţia de consilier la Sectorul 1 sau chiar să fie dată afară din USR, Nicuşor Dan a răspuns: "Pentru moment nu se pune problema de aşa ceva". 

"Repet, este o simplă sesizare, aşa cum sunt multe altele", a subliniat preşedintele USR.

AGERPRES

×