x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clujul are primar interimar: Radu Moisin are 28 de ani şi este pedelist

Clujul are primar interimar: Radu Moisin are 28 de ani şi este pedelist

30 Noi 2011   •   10:50
Clujul are primar interimar: Radu Moisin are 28 de ani şi este pedelist

Viceprimarul PDL al municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin, in varsta de 28 de ani, a fost desemnat, astazi, primar interimar. Decizia a fost luata de Consiliul Local Cluj-Napoca dupa ce primarul Sorin Apostu a fost arestat pentru luare de mita.

Radu Moisin a primit 15 voturi, cu unul mai mult decat era necesar, relateaza Mediafax. Pentru aceeasi functie de primar interimar a candidat si celalalt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila (UDMR), care a primit 5 voturi.

Radu Moisin va implini in 10 decembrie varsta de 29 de ani. Este membru PDL din anul 2000, ocupand in prezent functiile de secretar general al PDL Cluj si de presedinte al Organizatiei de Tineret a PDL Cluj.

Moisin a lucrat in Primaria Cluj-Napoca incepand cu anul 2004, ocupand, pe rand, functiile de coordonator al proiectului-pilot Politia Primariei, referent, inspector de specialitate la Directia Invatamant, Cultura, Serviciul Relatii Comunitare si director adjunct al Directiei Politia Comunitara. La alegerile locale din iunie 2008, el a fost ales consilier local pe lista PDL, iar in 13 ianuarie 2009 a fost ales viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

El a fost membru in consiliile de administratie ale SC ICOPT Tehnomag CUG SA si S.C. Tetarom S.A. Cluj. De asemenea, a fost consilier juridic la S.C Marty Pan S.R.L Cluj-Napoca.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat din functie dupa ce prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a emis un ordin in acest sens la sfarsitul saptamanii trecute.

×