x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CNA interzice prezenţa oamenilor politici în buletinele de ştiri sportive

CNA interzice prezenţa oamenilor politici în buletinele de ştiri sportive

15 Mai 2012   •   13:51
CNA interzice prezenţa oamenilor politici în buletinele de ştiri sportive

Televiziunile si radiourile nu au voie sa difuzeze in jurnale sportive, in timpul campaniei electorale, stiri despre oamenii din sport implicati in campanie, precum Gigi Becali, patronul Stelei, candidat la Primaria Capitalei, Gheorghe Stefan ori Marius Stan, implicati in conducerea cluburilor Ceahlaul si Otelul, respectiv candidati la Primariile din Piatra Neamt si Galati.

Informatiile despre activitatile acestora vor putea fi transmise doar in emisiunile electorale si in dezbaterile electorale.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului au analizat in sedinta de marti modul in care televiziunile centrale si locale au reflectat campania electorala in primele zile de la debutul ei in audiovizual.

Campania electorala in audiovizual a inceput oficial pe 11 mai si se va incheia pe 7 iunie, la ora 24.00, iar candidatii la alegerile locale se vor putea exprima gratuit in emisiunile informative, electorale si de dezbatere electorala difuzate de televiziuni si radiouri, potrivit Deciziei CNA nr. 195 din 24 aprilie 2012. Aceasta decizie a fost adoptata de CNA in conformitate cu Legea 67 pe 2004 pentru alegerea autoritatilor locale.

×
Subiecte în articol: gigi becali campanie electorala