x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia de anchetă Udrea, pusă să judece propria ilegalitate reclamată de ministrul Turismului

Comisia de anchetă Udrea, pusă să judece propria ilegalitate reclamată de ministrul Turismului

09 Sep 2009   •   00:00

Sesizarea ministrului Turismului, Elena Udrea, se întoarce la comisia de anchetă constituită în cazul său. Solicitarea, care contestă prezenţa anumitor parlamentari în respectivul for, a fost trimisă spre soluţionare de către conducerea Camerei Deputaţilor chiar comisiei cu pricina, pe motiv că respectivul document citează un articol din Regulamentul instituţiei. Acesta ar preciza foarte clar că orice neregulă semnalată cu privire la funcţionarea unei comisii trebuie rezolvată chiar de respectivul for.



Elena Udrea a remis conducerii Parlamentului o plângere prin care reclama incompatibilitatea unor membri ai comisiei de anchetă şi ilegalitatea constituirii acestui for, în lipsa reprezentanţilor PDL, scrie antena3.ro.

În marea sa înţelepciune, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a profitat de invocarea în sesizarea Elenei Udrea a articolului 31 din Regulamentul instituţiei pentru a remite contestaţia spre soluţionare chiar spre comisia incriminată.

Astfel, s-a ajuns în situaţia ciudată ca Ludovi Orban &Co. să încerce să vină cu un răspuns la propriile nereguli semnalate de Udrea, cea care este acum vizată de un dosar penal pentru sfidarea Constituţiei şi a legilor de resort în timpul activităţii comisiei care verifică modul în care s-au cheltuit anumite fonduri la Ministerul Turismului pentru promovarea unor proiecte de profil.

×
Subiecte în articol: politic