x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia juridică, raport favorabil pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu 

Comisia juridică, raport favorabil pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu 

de Redacția Jurnalul    |    29 Noi 2023   •   11:06
Comisia juridică, raport favorabil pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu 

Membrii Comisiei juridice din Senat au decis, miercuri, cu unanimitate de voturi, să adopte raport favorabil pentru ridicarea imunității parlamentare a fostului premier Florin Cîțu, au declarat pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

„Am decis în unanimitate să dăm raport favorabil”, au spus pentru MEDIAFAX surse din Comisia juridică a Senatului.

Pe ordinea de zi a plenului se află solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, adresată Senatului României, pentru declanșarea procedurilor de ridicare a imunității parlamentare și pentru exercitarea dreptului Senatului de a cere urmărire penală față de domnul senator Florin-Vasile Cîțu, fost prim-ministru, în dosarul nr. 243/P/2021 al Direcției Naționale Anticorupție.

„Am multe semne de întrebare, vom vedea, cred că timpul le va da tuturor răspunsul. Trebuie să ne aducem aminte, a fost stare de alertă până în 2022 în România, repet, Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislația”, a spus Florin Cîțu după ce a ieșit din ședința de miercuri a Comisiei juridice a Senatului.

DNA a cerut Senatului României ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu (PNL), în dosarul achiziției de vaccinuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu imunitate