x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia Udrea a decis să înceapă elaborarea raportului interimar în absenţa presei

Comisia Udrea a decis să înceapă elaborarea raportului interimar în absenţa presei

02 Sep 2009   •   00:00

Membrii Comsiei Udrea au decis, prin votul unanim al celor prezenţi, ca discuţiile din pe marginea documentelor primite de la Ministerul Turismului, în vederea întocmirii unui raport preliminar, să aibă loc în absenţa jurnaliştilor.



De asemenea, deputaţii PSD din comisia Udrea au apreciat, miercuri, la începutul şedinţei comisiei, că sesizarea trimisă de ministrul Turismului Biroului Permament al Camerei echivalează cu un autodenunţ al acesteia.

Deputaţii Aura Vasile şi Nicolae Bănicioiu au făcut, la începutul şedinţei comisiei, o informare asupra mai multor documente legate de activitatea comisiei care au fost discutate în Biroul Permanent al Camerei.

Potrivit celor doi, o frază din sesizarea trimisă de Udrea Biroului Permanent al Camerei ar echivala cu un autodenunţ al acesteia.

Potrivit celor doi, aceeaşi poziţie a avut-o, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor de miercuri, deputatul UDMR Marton Arpad.

Şedinţa comisiei Udrea a început cu o întârziere de o oră, cauzată de faptul că doi membri ai comisiei, Aura Vasile şi Nicolae Bănicioiu, participau la şedinţa Biroului Permanent.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic