x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia Udrea va audia marţea viitoare reprezentanţi ai presei

Comisia Udrea va audia marţea viitoare reprezentanţi ai presei

04 Aug 2009   •   00:00

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Elenei Udrea a stabilit să se întrunească din nou, marţea viitoare, pentru audierea acelor reprezentanţi ai presei care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului, Ludovic Orban precizând că nu s-a decis încă invitarea ministrului PDL la audieri.



Membrii comisiei, reprezentanţi ai PSD, PNL şi UDMR, au decis, marţi, ca persoanele care vor fi audiate de comsie să fie stabilite pe parcursul anchetei, iar la viitoarea şedinţă să fie audiaţi reprezentanţii publicaţiilor Jurnalul Naţional, Gardianul, Cotidianul şi ai altor ziare.

Comisia a hotărât şi lista documentelor care vor fi solicitate Ministerului Turismului pentru a fi analizate.

Preşedintele Comsiei, deputatul PNL Ludovic Orban, a precizat că nu se ştie dacă Elena Udrea va fi audiată, plenul comisiei stabilind că invitarea acesteia va fi decisă în funcţie de documentele analizate.

Orban a spus că, deocamdată, membrii comisiei vor ca documentele de la Ministerele Turismului "să vorbească".

Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marţi, după şedinţă, că Elena Udrea va fi chemată la audieri "dacă va fi necesar", după ce deputaţii din comisie vor avea un punct de vedere.

"Doamna ministru va fi chemată dacă va fi necesar. Punctul meu de vedere este că ministrul trebuie chemat la sfârşit, sau după ce ne facem un punct de vedere. Nu are rost să începem cu audierea ministrului", a precizat Aura Vasile.

Aura Vasile a participat la şedinţa comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea în care s-a stabilit programul de lucru al acestei comisii, adică faptul că următoarea întrunirea a deputaţilor din comisie să aibă loc săptămâna viitoare marţi iar primii audiaţi să fie reprezentanţii presei care au semnalat neregulile de la Ministerul Turismului.

În timpul şedinţei comisiei de anchetă, parlamentarii au evitat să pronunţe numele ministrului Turismului şi să stabilească dacă Elena Udrea va fi audiată.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic