x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Conducerea PSD validează joi candidații la locale. Băluță candidează tot din partea PSD

Conducerea PSD validează joi candidații la locale. Băluță candidează tot din partea PSD

28 Iul 2020   •   16:09
Conducerea PSD validează joi candidații la locale. Băluță candidează tot din partea PSD
Sursa foto: Victor Stroe

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat că joi va avea loc o ședință a conducerii partidului în timpul căreia vor fi validate candidaturile pentru alegerile locale, inclusiv pentru primăriile sectoarelor Capitalei. Daniel Băluță a dat asigurări că va fi candidatul PSD la Sectorul 4.

„Joi, probabil, avem un Comitet Executiv Național, în care se vor lua mai multe decizii importante la nivelul țării, inclusiv pentru București. Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CExN pentru Primăria Sectorului 2, pentru Primăria Sectorului 3, de asemenea reorganizarea organizației PSD Sector 3. Cât privește situația dlui primar Daniel Băluță, eu nu am informații că ar negocia cu alte partide. (...) cred însă că sunt anumite încercări din partea ProRomânia de a destabiliza unii dintre colegii noștri”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a evitat să spună dacă la Sectorul 3 va candida din partea PSD viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Ulterior,fiind prezent în sediul central al PSD, Daniel Băluță a infirmat informațiile potrivit cărora ar urma să candideze din partea ProRomânia.

„În mod normal și natural, locul meu este aici. Din partea PSD voi candida. Este adevărat că doresc ca și pe partea stângă să avem o alinață. Cu certitudine voi candida din partea PSD”, a spus Băluță.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd candidati alegeri locale