x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Congresul PDL pentru alegerea noii conduceri, în 14 mai

Congresul PDL pentru alegerea noii conduceri, în 14 mai

31 Ian 2011   •   14:28

Convenţia Naţională a PDL, în care va fi aleasă noua conducere a partidului, se va desfăşura în data de 14 mai, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, după şedinţa BPN de luni.

Flutur a anunţat că BPN al PDL a decis să propună convocarea Consiliului Naţional de Coordonare al partidului pe 19 februarie, la Palatul Parlamentului, iar a Convenţiei Naţionale pe 14 mai, urmând ca pe 15 mai să aibă loc o nouă şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Conform lui Flutur, la Convenţia Naţională vor participa 1.350 de delegaţi, reuniunea urmând să se desfăşoare la Palatul Parlamentului. El a precizat că, până atunci, nouă organizaţii locale ale PDL mai trebuie să-şi desemneze conducerile.

“Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile la vârf în PDL”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Întrebat care au fost argumentele care au stat la baza deciziei din BPN privind convocarea Convenţiei Naţionale a partidului la mijlocul lunii mai, Flutur a arătat că, potrivit Statutului, trebuie să treacă 60 de zile de la data Consiliului de Coordonare până la convocarea Convenţiei Naţionale.

“După data 19 februarie, avem 60 de zile termen pentru convocarea Convenţiei Naţionale şi am avut în vedere şi faptul că mai sunt 9 organizaţii locale care trebuie să-şi aleagă conducerea”, a spus Flutur.

×