x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, spune că alianța a fost contactată deja atât de PSD, cât și de PNL

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, spune că alianța a fost contactată deja atât de PSD, cât și de PNL

07 Dec 2020   •   17:44
Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, spune că alianța a fost contactată deja atât de PSD, cât și de PNL
Sursa foto: Hepta

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat pentru RFI că Alianța pentru Unirea Românilor a fost contactată deja atât de PSD, cât și de PNL, după alegerile parlamentare de duminică.

„AUR a reușit să capteze atenția și votul unor mase de români foarte nemulțumite și care de-a lungul timpului au fost umilite, înșelate și batjocorite atât de presă, cât și de politicieni. Mă refer aici la o bună parte dintre cei care au votat la referendumul pentru familie, în favoarea acestui referendum, în 2018 și la cei care au militat pentru tot ce înseamnă suveranism, identitatea națională, prezența României demnă în lume, români care au fost ignorați, când nu înjurați, când nu făcuți extremiști”, a mai spus Claudiu Târziu.

De asemenea, acesta a mai afirmat că AUR nu este o alianță fascistă și nici nu este un partid anti-mască, desi a organizat un protest împotriva măștii obligatorii.

„Curentul majoritar în societatea românească și în Europa este unul favorabil neo-marxismului, unui curent care este prin definiție globalist, antisuveranist, antinațional, anticreștin, antifamilie. Noi ne plasăm în răspăr cu acest curent, prin valorile pe care le-am asumat.”, a mai spus viitorul senator.

×