x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corneliu Vadim Tudor: Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu să fie!

Corneliu Vadim Tudor: Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu să fie!

07 Aug 2009   •   00:00
Corneliu Vadim Tudor: Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu să fie!

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor dezvăluit astăzi într-o conferinţă de presă, că dacă nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din toamnă "zestrea" procentelor sale va merge către oricare alt candidat cu excepţia lui Traian Băsescu.



"Să fie clar! Preşedintele României voi fi eu, sau va fi cine voi vrea eu să fie. Dacă nu voi ajunge în turul al doilea, voturile mele se vor duce la cine voi dori eu, dar nu la Băsescu. Nu am nicio preferinţă. Cred că zestrea mea de procente va fi suficientă să-l scoată din cursă şi pe secretarul general al ONU, darămite pe Băsescu", a susţinut Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a spus că este încrezător în "steaua" sa şi că partidul pe care îl conduce a ajuns la 20%, chiar dacă în sondaje este cotat cu un scor mai mic decât acesta. "În zori, voi învinge! Eu am încredere în steaua mea. M-au furat de două ori până acum, nu m-or fura şi a treia oară. Îi voi bate măr din primul tur, fiindcă nu au peste ce ţară să conducă când vor ieşi oamenii în stradă. Iese Mireille Mathieu în faţa muncitorilor? Nu. (...) PRM îşi sfătuieşte simpatizaţii să nu creadă nicio cifră din sondajele care apar, fiindcă sunt falsificate. PRM are peste 20%, iar eu sunt cu mult peste scorul partidului", a susţinut Vadim Tudor.

El a adăugat că nu crede în afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia acesta ar lua în calcul şi varianta de a nu mai candida pentru un nou mandat.

×
Subiecte în articol: politic