x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corpul de Control al premierului analizează contractele de publicitate încheiate de cinci ministere

Corpul de Control al premierului analizează contractele de publicitate încheiate de cinci ministere

05 Aug 2009   •   00:00

Corpul de Control al premierului verifică legalitatea contractelor de publicitate încheiate de cinci ministere şi de Agenţia de Strategii Guvernamentale, instituţie în subordinea Guvernului, a declaratşeful Corpului de Control, Sorin Alăzăroaie.

Verificările vizează respectarea prevederilor legale cu privire la achiziţia, încheierea şi derularea contractelor de servicii de publicitate.

"Corpul de Control al premierului nu are în curs de desfăşurare alte operaţiuni de control la ministere", a afirmat Alăzăroaie.

Instituţiile controlate sunt Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Mediului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Economiei, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, precum şi Agenţia pentru Strategii Guvernamentale, instituţie coordonată de primul-ministru Emil Boc.

Şeful Corpului de Control a adăugat că operaţiunile de control sunt în curs de desfăşurare şi deocamdată nu poate furniza mai multe informaţii legate de aceste verificări.
Mediafax

×