x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Atitudinea preşedintelui Traian Băsescu în SUA - penibilă, compromiţătoare, jenantă

Crin Antonescu: Atitudinea preşedintelui Traian Băsescu în SUA - penibilă, compromiţătoare, jenantă

21 Mai 2012   •   08:39
Crin Antonescu: Atitudinea preşedintelui Traian Băsescu în SUA - penibilă, compromiţătoare, jenantă

Atitudinea sefului statului, Traian Basescu, din SUA a fost ''penibila'', ''compromitatoare'' si ''jenanta'', a declarat, luni dimineata, presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL.

'Altceva nu mai am de adaugat', a afirmat acesta, inaintea sedintei USL.

Crin Antonescu a spus ca ii este rusine sa fie reprezentat 'intr-un mod marlanesc' de presedintele Basescu si a adaugat ca nu este vorba in acest context de coabitare sau 'cuvinte foarte elevate'.

'E vorba de comportamentul unui om care are obligatia de a ne reprezenta si care ne reprezinta asa cum ati vazut. Imi este rusine sa fiu in felul acesta reprezentat, indiferent ce optiuni politice avem. Mie mi se pare ca noi, romanii, nu putem fi reprezentati in acest mod marlanesc. Imi pare foarte rau, dar asta e atitudinea si cred ca puteti si dvs si toti cei care urmaresc viata politica, atitudinea, conduita sefilor de stat pe care ii vedem in alte parti, sefilor de stat pe care i-am avut, cu relele lor si veti vedea ca asa ceva nu se intampla nicaieri si nici nu s-a mai intamplat. Ca la noi, la nimenea si este absolut jenant. (...) La varsta domnului presedinte e mai greu sa repari ceva'', a afirmat liderul USL.

Presedintele Traian Basescu participa in aceste zile la Summitul NATO de la Chicago.

×