x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Bercea Mondialu şi Mircea Băsescu sunt nişte oameni în România care sunt prieteni

Crin Antonescu: Bercea Mondialu şi Mircea Băsescu sunt nişte oameni în România care sunt prieteni

30 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spune că nu are ce să comenteze legat de faptul că Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu. Conform liderului liberal, citat de Mediafax, este un eveniment între oameni care au relaţii între ei şi sunt prieteni, el nefăcând parte din acest grup.



Întrebat cum cometează faptul că fratele preşedintelui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, Crin Antonescu a replicat, zâmbind: "Asta cu năşia chiar nu am a o comenta. Sunt nişte oameni în România care, vedeţi, au relaţii între ei, sunt prieteni. Nu fac parte din acest grup şi chiar nu am ce comenta, este o chestiune între cetăţeni privaţi, mă refer la Bercea şi la Mircea". La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut o glumă, spunând că Bercea Mondialu l-a sunat, dorind probabil să îl invite la botez. "Înseamnă că de-aia m-a sunat Bercea Mondialu, probabil să mă cheme la botez", a afirmat Orban.


Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu şi cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, botezul desfăşurându-se la o biserică de cartier din Constanţa. Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, în septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondialu, cu care, împreună cu soţia, a dansat. Bercea Mondialu este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

×
Subiecte în articol: politic