x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Ce şanse are Băsescu să găsească alt premier? Victor Ponta prim-ministru!"

Crin Antonescu: "Ce şanse are Băsescu să găsească alt premier? Victor Ponta prim-ministru!"

07 Dec 2012   •   18:05
Crin Antonescu: "Ce şanse are Băsescu să găsească alt premier? Victor Ponta prim-ministru!"
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Uniunea Social Liberală a organizat vineri, la Craiova, ultimul miting  electoral, la acţiune fiind prezenţi toţi cei trei lideri ai alianţei, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Cele mai importante declaraţii ale lui Ponta:

"Aţi făcut întreaga Oltenie roşu, galben şi albastru.

Am câştigat în 10 iunie şi în Olt, şi la Slatina, am câştigat şi la Vâlcea, la Gorj, la Mehedinţi şi mi-aţi făcut o mare bucurie câştigând nu doar Doljul, ci şi Craiova.

"Astăzi am inaugurat aeroportul regional, am inaugurat centrul de primiri de urgenţe care a primit un elicopter SMURD.

"Astăzi am anunţat pornirea licitaţiei pentru Craiova-Piteşti şi astăzi m-am gândit la cât am putut să facem în aceste 7 luni pentru oamenii din Oltenia, pentru cei din Slatina, acolo unde s-au creat noi locuri pe muncă, pentru cei din Vâlcea, acolo unde oamenii lui Băsescu, Videanu, Boureanu, Dan Diaconescu, au încercat să bage în faliment Oltchimul, pentru Mehedinţi, pentru Dolj, pentru Gorj.

"Pregătiţi-vă pentru duminică, spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu şi de la oamenii lui.

"Vom câştiga duminică şi ne vom face datoria.

Daniel Constantin, preşedintele Partidul Conservator, a declarat că pe 9 decembrie se poate realiza "unirea între cetăţeni".

"Avem ocazia pe 9 decembrie să fim mai uniţi ca niciodată participând la vot", a spus Daniel Constantin, vineri după-amiază, la mitingul USL.

"Aşa cum arată sondajele astăzi, USL va câştiga un scor electoral mai mare decât are nevoie, dar nu vreau să rămânem doar pe această idee, avem nevoie de fiecare vot, avem nevoie pe data de 9 decembrie, indiferent de vreme, indiferent de programele de la televizor, avem nevoie să ne spunem o dată la 4 ani opinia", a adăugat preşedintele PC.

La rândul său, Crin Antonescu a luat cuvântul. Acesta a declarat că peste câteva ore se încheie o campanie care pentru USL nu a început acum o lună, ci a început acum aproape doi ani.

Cele mai importante declaraţii ale liderului PNL:

"Voi sunteti cei care au reuşit ceea ce unii credeau că e imposibilul, voi aţi făcut-o pe Olguţa Vasilescu primarul Craiovei, voi aţi făcut ca două partide aflate în luptă ani de zile, PSD şi PNL, să fie astăzi cu adevărat alianţi.

"Voi aţi început ceea ce credeau unii imposibil, de a-l scoate pe Mihai Răzvan Ungureanu din Palatul Victoria înainte de a-şi termina unguentele.

"Voi veţi da peste 2 zile verdictul final în bătălia pentru România, iar pe acest vedict scrie "Victorie pentru USL".

"Şi Băsescu vorbeşte când vrea şi când nu vrea, vrute şi nevrute, şi se adresează unor oameni care au plecat, se adresează unei ţări pustii pe care a pustiit-o el. Noi vorbim cu România adevărată.

"Adversarii noştri, care sunt şi au fost ani de zile adversari înverşunaţi ai propriilor compatrioţi, mai au astăzi puţine speranţe.

"Ce speranţă mai are Traian Băsescu, că poate găseşte un alt prim-ministru? Nicio şansă. Victor Ponta, prim-ministru.

"Ne-ar fi milă de Băsescu şi PDL dacă mi-aş permite acest lucru, dar nu îmi permit acest lucru.

"Cu dreptate, cu cinste şi onoare până la capăt, fără mila, victorie pentru fiecare vot, victorie pentru fiecare român."

×