x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Decizia lui Geoană e "caraghioasă"

Crin Antonescu: Decizia lui Geoană e "caraghioasă"

07 Iun 2009   •   00:00

Liderul Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat, că decizia preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, de a se retrage din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării este una 'caraghioasă', deoarece ea implică şi retragerea din funcţia pe care acesta o deţine în Parlament.



'Decizia lui Geoană este caraghioasă pentru că asta ar însemna să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului. Aşa cum au modificat ei structura CSAT, nu scrie că domnul Geoană e vicepreşedinte al CSAT, ci preşedintele Senatului este. Dacă domnul Geoană chiar vrea să se retragă înseamnă că trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, ceea ce mă îndoiesc în mod serios că se va întâmpla', a spus Antonescu, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL a susţinut că atât Mircea Geoană, cât şi Traian Băsescu fac campanie electorală în contul imaginii pozitive pe care o are Armata. 'Ambii fac campanie electorală pe spinarea militarilor, dar niciunul nu a ridicat un deget atunci când a fost vorba de salariile acestora', a afirmat Antonescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic