x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu despre venirea în PNL a lui Frunzăverde: "Ne onorează". Despre Boc: "A semănat cu un propagandist caraghios al lui Saddam"

Crin Antonescu despre venirea în PNL a lui Frunzăverde: "Ne onorează". Despre Boc: "A semănat cu un propagandist caraghios al lui Saddam"

28 Mar 2012   •   14:06
Crin Antonescu despre venirea în PNL a lui Frunzăverde: "Ne onorează". Despre Boc: "A semănat cu un propagandist caraghios al lui Saddam"

Liderul PNL, Crin Antonescu a salutat decizia lui Sorin Frunzaverde de a se inregimenta in tabara liberala, "singura potrivita pentru singurul politician de dreapta din PDL".

"Decizia lui este o decizie care ne bucura si ne onoreaza. Ii spunem bine ai venit in PNL lui Sorin Frunzaverde.

Este un castig real pentru PNL. O spun cunoscand de multa vreme opiniile colegilor mei despre Sorin Frunzaverde.

De asemenea momente este nevoie in politica romaneasca. De momente ale adevarului. Semnificativ este ca un om politic are curajul de a spune lucruri in care crede. Cred ca este singurul politician de dreapta din PDL si principalul artizan al aderarii acestui partid la dreapta europeana.

Fostul de acum numar doi din principalul partid de guvernamant ne spune ca traim intr-un stat politienesc. Ceea ce vine din partea unui om care vorbeste destul de rar ar trebui sa ne dea de gandit.

Ne vom intalni saptamana viitoare si vom stabili calendarul sosirii sale in PNL. Personal, voi propune cooptarea sa ca vicepresedinte al partidului. PNL castiga un politician de calibru, un lider politic.

Nu sunt multe de comentat pe tema discursului lui Emil Boc. A semanat cu un propagandist caraghios al regimului Saddam Hussein, care isi lauda liderul cu americanii in spate.

Daca cineva ca Boc spune ca PNL nu e de dreapta, iar domnul Frunzaverde vine la PNL pentru a face o dreapta puternica, nu mai e nimic de comentat.

PNL, cu sau fara Sorin Frunzaverde, ramane singurul partid liberal. Un om care a stat 21 de ani in acelasi partid, si la putere si in opozitie, nu poate fi considerat traseist politic.

Se discuta acum despre situatia de avarie a PDL. Ceea ce stie domnul Sorin Frunzaverde, iar eu sunt convins, este ca nu mai exista termen mediu sau lung.

Nimeni din PNL nu comploteaza cu domnul Sorin Frunzaverde. Personal, am avut trei discutii in cinci, sase ani. Decizia de a pleca i-a apartinut exclusiv. Nu ma intereseaza sincer daca va mai pleca cineva din PDL. Nu o sa ma vedeti vreodata coleg de partid cu domnul Flutur sau domnul Stefan. Daca vin ei, plec eu.

Indiferent daca pleaca sau nu Boc, NU vom colabora cu PDL. Nici inainte, nici dupa parlamentare. Noi ne-am exprimat decizia.

×
Subiecte în articol: pnl crin antonescu PDL sorin frunzaverde