x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Este foarte probabil ca, în această săptămână, Opoziţia să aibă o majoritate în Senat

Crin Antonescu: Este foarte probabil ca, în această săptămână, Opoziţia să aibă o majoritate în Senat

02 Apr 2012   •   19:18
Crin Antonescu: Este foarte probabil ca, în această săptămână, Opoziţia să aibă o majoritate în Senat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca USL intentioneaza sa depuna la Senat o motiune simpla pe tema resurselor naturale. "Cerem cat se poate de hotarat primului-ministru sa dea explicatii publice complete si pertinente asupra deciziilor pe care le-a luat si, de asemenea, aceasta tema va face obiectul unei motiuni simple, pentru ca inca una de cenzura nu se poate, probabil in Senat", a afirmat, intr-o conferinta de presa, Crin Antonescu.

Co-presedintele USL a declarat ca "PNL isi exprima indignarea fata de modul in care primul ministru al Romaniei abordeaza o tema de o asa importanta cum este tema resurselor naturale ale acestei tari".

"Ceea ce este strigator la cer si inacceptabil pentru orice tara democratica este ca asemenea decizii legate de patrimoniul national sa fie luate intr-o totala lispa de transparenta. Nu a existat o consultare a cuiva pe acest subiect, o informare oficiala a opiniei publice. Acum, in calitate de premier in aceasta tara, Ungureanu nu poate proceda ca in alte parti, el avand obligatia de informa cetatenii in legatura cu decizii de o asemenea importanta", a declarat, intr-o conferinta de presa, presedintele PNL.

Crin Antonescu a precizat ca va depune o motiune de cenzura legata de "desfiintarea UMF Targu-Mures, asa cum era ea pana acum" si i-a cerut premierului sa dea explicatii publice in legatura cu deciziile pe care le-a luat.

Presedintele PNL a mai anuntat ca "este foarte probabil ca in cursul acestei saptamani, Opozitia sa aiba o majoritate efectiva in Senatul Romaniei".

"In momentul in care aceasta majoritate va fi consacrata, noi ne vom relua activitatea in Senat", a conchis Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu senat majoritate