x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: În PNL sunt trei persoane care fac pe victimele şi care atacă în permanenţă conducerea

Crin Antonescu: În PNL sunt trei persoane care fac pe victimele şi care atacă în permanenţă conducerea

04 Feb 2013   •   12:45
Crin Antonescu: În PNL sunt trei persoane care fac pe victimele şi care atacă în permanenţă conducerea
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a vrut să comenteze demisia liberalului Vlad Moisescu din partid, despre care a afirmat că este cu totul ”nesemnificativă”.
”O demisie la două săptămâni înainte de un Congres, când toată lumea își depune mandatul, nu are nicio semnificație”, a explicat Antonescu.

Liderul liberal a adăugat că în PNL există un grup de trei persoane care fac pe victimele și care atacă în permanență conducerea.

Crin Antonescu a mai spus că în cazul în care o instanţă s-ar pronunţa, chiar și cu sentință nedefinitivă, s-ar lua în calcul demiterea ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu. "Nu luăm în discuție așa ceva, punctul nostru de vedere este același ca și al premierului", a explicat Antonescu.

Totuși, liderul liberal a explicat că s-ar ajunge la demisia ministrului PNL în cazul în care o instanță judecătorească ar decide vinovăția acestuia.

"Sunt de acord, pentru că în momentul în care o instanță se va pronunța, chiar și dacă nu se dă sentință definitivă, avem totuși de a face cu o sentință, ceea ce înseamnă cu totul altceva decât părerea unei părți. Procuratura, parchetul, DNA sunt părți, statul versus un cetățean, doar judecătorul are dreptul la o sentință", a precizat Antonescu.

Liberalul Relu Fenechiu este pe lista miniștrilor cu probleme menționată în raportul CE privind MCV, fiind trimis în judecată în dosarul "Transformatorul".


×