x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu, ironic: "Abia aştept momentul în care voi fi exclus din PNL pentru lipsă de romantism"

Crin Antonescu, ironic: "Abia aştept momentul în care voi fi exclus din PNL pentru lipsă de romantism"

10 Noi 2012   •   19:27
Crin Antonescu, ironic: "Abia aştept momentul în care voi fi exclus din PNL pentru lipsă de romantism"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, sâmbătă, ironic, că ar putea fi exclus din partid pentru lipsă de "romantism" de către cuplul Călin Popescu Tăriceanu - Liviu Dragnea, sau de cel care s-ar forma între premierul Victor Ponta şi liderul PNL Prahova.
  
Remarca lui Antonescu a fost făcută cu ocazia lansării candidaţilor USL în Sinaia, respectiv a preşedintelui PNL Prahova, Mircea Roşca, şi a senatorului PSD, Georgică Severin. Preşedintele PNL a reacţionat astfel la critica formulată de Roşca, nemulţumit de afirmaţia lui Antonescu privitoare la "romantism" de la momentul lansării programului de guvernare al USL.
  
"Sper că nu sunt singurul care m-am debarasat, chiar dacă am făcut-o cu neplăcere, de ultima urmă de romantism în materie de politică. Nu mă păcălesc pe mine însumi, nu vă păcălesc pe dumneavoastră şi nu vrem să păcălim pe nimeni dintre cetăţenii acestei ţări, care e clar că la 9 decembrie vor arăta că suntem, acum, singura lor speranţă", afirma atunci preşedintele PNL.
  
"Îmi permit să vă contrazic şi să vă spun că aţi avut dreptate în tot ceea ce aţi spus, cu o singură excepţie, romantismul în politică. Eu trebuie să vă spun că aşa cum Vlad Oprea este pentru mine un exemplu în administraţie, dumneavoastră sunteţi un exemplu pentru mine în politică, dar trebuie să vă spun că încă mai suntem câţiva care mai credem în romantismul din politică. (...) Am crezut în doctrina PNL, aşa cum dvs aţi crezut în doctrina PSD", a susţinut Mircea Roşca.
  
Liderul PNL Prahova a continuat făcând referire la actualul preşedinte, Traian Băsescu. "Nu am să mă las până când acest om nu se va duce acasă liniştit, pentru că este bolnav şi nu vreau să îmbolnăvească România. Vreau să ştie Traian Băsescu: cu Crin Antonescu sau Ponta, cu Călin Popescu Tăriceanu sau Dragnea, vom merge înainte până la capăt", a mai susţinut Roşca.
  
Ulterior, a venit şi replica lui Antonescu către liderul PNL Prahova: "Astăzi mi-ai construit ipoteza. Abia aştept momentul în care îmi voi încheia modesta carieră politică, fiind exclus din Partidul Naţional Liberal pentru lipsă de romantism. Că asta s-ar putea întâmpla sub conducerea cuplului romantic Ponta - Roşca sau Dragnea - Tăriceanu, nu mai contează", a susţinut pe un ton ironic preşedintele PNL (antena3.ro)

×
Subiecte în articol: crin antonescu romantism politic