x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Lansarea candidaţilor USL pe Arena Naţională mi se pare o idee foarte bună. Îmi plac stadioanele

Crin Antonescu: Lansarea candidaţilor USL pe Arena Naţională mi se pare o idee foarte bună. Îmi plac stadioanele

08 Oct 2012   •   14:53
Crin Antonescu: Lansarea candidaţilor USL pe Arena Naţională mi se pare o idee foarte bună. Îmi plac stadioanele
Sursa foto: Intact Images-Karina Knpek

Premierul Victor Ponta a confirmat, în această după-amiază, că lansarea candidaților USL pentru parlamentarele din decembrie se va face pe 17 octombrie, pe Arena Națională, unde sunt aşteptate să participe peste 50.000 de persoane.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este de acord cu ”ideea lansării candidaţilor USL pe Arena Naţională”, deşi nu înţelege de ce presa aseamănă lansarea pe stadion cu serbările comuniste, deoarece evenimentele politice pe stadione sunt o practică des întâlnită în Occident. "Mi se pare o idee foarte bună. Îmi plac stadioanele. Nu înțeleg de ce persoanele din presă fac corelări cu mitingurile lui Ceaușescu. În toată lumea există adunări publice politice în mari săli de sporturi, pe stadioane", a spus Antonescu.

Totodată, liderul PNL a explicat că el a propus două excluderi din partidul pe care îl conduce, una fiind cea a lui Teodor Meleşcanu, actualul şef al Serviciului de Informaţii Extern (SIE), deoarece acesta a fost ”rechemat la oaste”."Eu am propus partidului doar două excluderi sau, dacă e vorba de forul naţional, numai una: a domnului Meleşcanu, în momentul în care a fost rechemat la oaste. În rest, nu m-am ocupat cu asta"

Preşedintele PNL a precizat că partidul încearcă să-i susţină pe toţi parlamentarii din actuala legislatură pentru a candida la un nou mandat, însă pot exista situaţii în care unii aleşi să nu mai beneficieze de sprijin.

"Orice alcătuire de listă pentru alegerile parlamentare e o competiţie, există nu doar oameni care sunt acum în funcţii, ci există şi alţii şi este normal să încercăm să promovăm şi figuri noi şi o vom face", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a precizat că între cei care vor fi propuşi pentru a deveni parlamentari ar putea fi Sorin Roşca Stănescu sau Vlad Nistor.

Lansarea candidaturilor USL va coincide cu congresul Partidului Popular European (din care face parte PDL) organizat la Bucureşti în perioada 17-18 octombrie.



×