x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Nu mai am ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de români curaţi

Crin Antonescu: Nu mai am ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de români curaţi

26 Iul 2012   •   18:36
Crin Antonescu: Nu mai am ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de români curaţi

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat joi, la mitingul de la Romexpo, ca el nu mai are ce cauta in politica daca la referendum nu vor fi 9 milioane de "romani curati, in lumina, in picioare".

"Ma tin de cuvant si spun inca o data clar: Traian Basescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru ca esti un mincinos. Am pus ramasag cu mine si cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am mintit niciodata, eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi noua milioane de romani curati, in lumina, in picioare", a spus Antonescu.

El i-a indemnat pe romani sa vina la vot si, chiar daca au suferit si au fost umiliti si sfidati, sa voteze fara ura.

"Votati fara ura, Romania vrea dragoste, bunatate, omenie. Votati cu sufletul deschis, votati de mana cu Dumnezeu si cu soarta acestei tari. Nu am nicio indoiala, duminica veti vedea toti chipul luminat al Romaniei. Asa sa ne ajute Dumnezeu, romani", a mai spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu traian basescu