x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Ori plec eu din partid, ori domnul Chiliman"

Crin Antonescu: "Ori plec eu din partid, ori domnul Chiliman"

14 Ian 2013   •   20:24
Crin Antonescu: "Ori plec eu din partid, ori domnul Chiliman"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi deputatul Octavian Bot mai sunt membri ai PNL doar o săptămână. Excluderea lor a fost aprobată în şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional şi ar urma să fie validată săptămâna viitoare, de Delegaţia Permanentă. 

 
Pe de altă parte, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu e cerut nimeni excluderea lui Andrei Chiliman, dar că acesta va trebui să îşi apere punctele de vedere într-un congres, în urma căruia va pleca ori domnia sa din PNL, ori domnul Chiliman. 
 
"Excluderea domnului Chiliman, aşa cum am declarat şi public, nu a mai fost cerută de nimeni, pentru că domnul Chiliman trebuie să îşi apere punctele de vedere, puncte de vedere din punctul meu de vedere absolut inacceptabile, care lovesc într-un mod cu totul nemeritat imaginea PNL, dar trebuie să şi le apere, dacă are cum şi cu ce, într-un congres. Fie congresul hotărăşte că toată conducerea PNL în frunte cu mine a transformat un partid pro-occidental de 20 de ani într-un partid exsovietic şi evident că plec eu, fie domnul Chiliman loveşte în mod trădător în acest partid şi atunci nu mai are domnia sa ce căuta", a declarat Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu andrei chiliman