x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Sperăm ca o treime dintre parlamentarii PNL să fie oameni noi. Cu trădători nu poţi pleca la război"

Crin Antonescu: "Sperăm ca o treime dintre parlamentarii PNL să fie oameni noi. Cu trădători nu poţi pleca la război"

19 Oct 2012   •   17:13
Crin Antonescu: "Sperăm ca o treime dintre parlamentarii PNL să fie oameni noi. Cu trădători nu poţi pleca la război"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a anunţat vineri deciziile luate în urma Biroului Politic Central şi a Consiliului Naţional Executiv.

"Am propus biroului politic central demiterea preşedintelui Sector 1 şi dizolvarea întregului birou de conducere, cu 24 voturi pentru, 6 împotrivă şi 2 împotrivă.

Organizaţiile Dâmboviţa şi Mehedinţi au fost de asemenea dizolvate, din cauza ineficienţei. Cu trădătorii nu poţi pleca la război.

În Consiliul Naţional Executiv, aceste decizii au fost luate cu 42 de voturi pentru, 15 împotrivă şi unul anulat.

La Sectorul 1, preşedinte interimar a fost desemnat Eugen Nicolăescu.

Au fost aprobate 26 de derogări pentru persoane care să candideze pe listele PNL. Au fost doar două abţineri, una fiind a domnului Vorujan Vosganian.

Alături de George Becali, pe această listă cu derogări se mai află profesorul Daniel Barbu, profesorul Vlad Nistor, Rareş Bogdan, Sorin Ilieşiu, Victor Ciorbea. Sperăm ca în viitorul parlament, o treime dintre senatorii şi deputaţii liberali să fie oameni noi.

De asemenea, domnul Ioan Ghişe a rămas în colegiul său şi va candida pentru un post de senator în Braşov, la propunerea Consiliului Naţional Executiv.

S-a decis în unanimitate ca Rareş Mănescu să fie coordonatorul naţional al campaniei pentru parlamentare.

Faptul că se spune că George Becali a provocat iritare şi dezbinare între liberali nu este altceva decât o fantasmagorie."

×