x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Traian Băsescu n-are nicio treabă cu remanierea

Crin Antonescu: Traian Băsescu n-are nicio treabă cu remanierea

03 Oct 2011   •   08:41

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la sediul Uniunii Social Liberale, ca presedintele Traian Basescu "nu are nici o treaba cu remanierea guvernamentala", aceasta fiind in sarcina primului ministru si a partidelor de guvernamant.

"Nu are (Traian Basescu - n.r.) nicio treaba nici cu remanierea. Se vorbeste pe toate posturile, imi pare rau, prosteste ca remanierea este treaba presedintelui. Nu-i deloc treaba presedintelui. Remanierea este treaba primului ministru si a partidului sau partidelor de guvernamant. In ultima instanta, a Parlamentului, pe unde aceasta remaniere trece", a afirmat Antonescu, potrivit Agerpres.

Intrebat de ce crede ca seful statului a lipsit de la sedinta de duminica a PDL, liderul PNL a afirmat ca, in opinia sa, presedintele nu trebuie sa participe la astfel de intruniri si abia de aceasta data a procedat 'normal'.

"Abia ieri presedintele a procedat normal. N-are ce cauta la sedintele de partid ale PDL. In alte ocazii a procedat anormal. Nu stiu daca Vila Lac II este a Guvernului sau a PDL. E a lor? A RAPPS, a poporului, adica, atunci Dan Diaconescu", a afirmat presedintele PNL.

Crin Antonescu si-a exprimat speranta ca motiunea simpla a USL pe tema subventiei la energie termica, "Caldura care ingheata Romania: Regimul Basescu - Boc", va trece luni in Senat.

"Noi speram sa treaca motiunea simpla a USL, stiti ca la Senat ese un echilibru al voturilor, vom fi acolo, vom sustine, vom vedea", a mai spus Antonescu.

×