x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Petrescu, propus la MDRT: Am vorbit cu Elena Udrea. Lucrăm împreună la continuarea programelor existente

Cristian Petrescu, propus la MDRT: Am vorbit cu Elena Udrea. Lucrăm împreună la continuarea programelor existente

08 Feb 2012   •   10:27
Cristian Petrescu, propus la MDRT: Am vorbit cu Elena Udrea. Lucrăm împreună la continuarea programelor existente

Democrat-liberalul Cristian Petrescu, propus pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat ca principalul sau obiectiv ca ministru ar fi continuarea Programului national de dezvoltare a infrastructurii.

"Consider ca impreuna cu Ministerul Finantelor trebuie sa gasim o solutie pentru continuarea Programului national de dezvoltare a infrastructurii, pentru ca vorbim de 10.000 de kilometri de drumuri, de scoli, gradinite etc, lucruri foarte importante pentru romani si tara asta si trebuie sa gasim o solutie sa continuam acest program", a spus Petrescu, care a precizat ca a vorbit cu Elena Udrea si ca lucreaza impreuna cu aceasta in privinta programelor existente la MDRT.

"Am vorbit cu doamna Udrea, lucram impreuna, programele dansei, asa contestata cum a fost dansa, programele sunt foarte bune si in regula, beneficiaza de o finantare buna, drept pentru care parerea mea este ca va fi un succes aceasta continuare a programelor de la MDRT", a mai spus Cristian Petrescu.

×