x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Preda: Nu pot susţine candidatura lui Prigoană, PDL nu vrea să înveţe din greşeli

Cristian Preda: Nu pot susţine candidatura lui Prigoană, PDL nu vrea să înveţe din greşeli

31 Mar 2012   •   15:08
Cristian Preda: Nu pot susţine candidatura lui Prigoană, PDL nu vrea să înveţe din greşeli

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirma, pe blog, ca nu poate sustine candidatura la Bucuresti a lui Silviu Prigoana, mentionand ca PDL nu vrea sa invete din greseli, si ca s-ar putea ca formatiunea sa invete doar din infrangeri.

"PDL Bucuresti a ales intre Silviu Prigoana si mine. Primul va fi candidat la Primaria Bucurestiului. Am luat nota de aceasta decizie, dar nu pot sustine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept conditie a propriei sale participari. «Intre timp, a uitat» – veti spune. Asa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din razgandiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situatia politica actuala e dezastruoasa, fiindca pana ieri toate optiunile pareau sa fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus ca proiectul colaborarii electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea sa invete din greseli. S-ar putea sa invete doar din infrangeri", scrie Preda.

PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, pentru Medifax, ca PDL Bucuresti i-a propus sa candideze la Primaria Sectorului 4, dar ca a refuzat, cu atat mai mult cu cat nu poate fi "secundul lui Prigoana".

×
Subiecte în articol: politica