x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Preda: UDMR boicotează propria echipă guvernamentală

Cristian Preda: UDMR boicotează propria echipă guvernamentală

13 Mar 2012   •   11:59
Cristian Preda: UDMR boicotează propria echipă guvernamentală

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine ca gestul UDMR de a nu participa la lucrarile Parlamentului este mai grav decat cel al Opozitiei pentru ca parlamentarii Uniunii boicoteaza astfel propria echipa guvernamentala.

"UDMR s-a contaminat. Gestul de a boicota lucrarile Parlamentului e insa mai grav decat in cazul uselistilor. Fiindca UDMR boicoteaza propria sa echipa guvernamentala", scrie Cristian Preda pe blog.

Europarlamentarul sustine ca in urmatoarele zile scena politica si opinia publica romaneasca ar putea afla daca UDMR va repeta gestul din octombrie 2009. Atunci, Uniunea a ales sa iasa din coalitie cu cateva saptamani inaintea unui scrutin electoral.

"UDMR a devenit un fel de U(SL)DMR. Se pregateste oare o dezertare? Va repeta UDMR gestul PSD din octombrie 2009, parasind coalitia cu cateva saptamani inaintea unui scrutin? Va merge oare Uniunea si mai departe, fortand anticipate pentru Legislativ pe 10 iunie, cand sunt programate deja alegerile locale? Urmatoarele zile ne vor da raspunsul", conchide Preda.

×