x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Ţopescu: Miza pentru revocarea preşedintelui Senatului este "falsă"

Cristian Ţopescu: Miza pentru revocarea preşedintelui Senatului este "falsă"

17 Mar 2010   •   00:00

Senatorul liberal Cristian Ţopescu susţine că miza revocării preşedintelui Senatului, aşa-zisa boală a şefului statului şi găsirea unui înlocuitor care să nu fie de la opoziţie, este una falsă.

"De ce se doreşte revocarea preşedintelui Senatului? S-a zvonit că preşedintele României ar avea unele probleme de sănătate şi, în cazul în care medicii îi vor recomanda un concediu medical, dumnealui va fi înlocuit de preşedintele Senatului. Aceasta este miza, cred eu, dar ea este falsă, pentru că preşedintele României este sănătos tun, aşa cum a declarat şi după cum s-a văzut în ultimele seri la televizor", a declarat, de la tribuna Senatului, Cristian Ţopescu, citat de Agerpres.

Senatorul PNL a susţinut că, la ultimele şedinţe, l-a remarcat 'foarte activ' pe ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, al cărui nume ar fi fost vehiculat pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Senatului, Ţopescu susţinând că în acest fel "s-ar pierde un ministru care a promis autostrăzi până în 2010".

"Cine vrea să preia preşedinţia Senatului? L-am văzut în şedinţele anterioare foarte activ printre noi pe ministrul Radu Berceanu, un politician valoros. Dacă Radu Berceanu ajunge preşedintele Senatului, vom pierde un ministru al Transporturilor care tocmai ne-a promis că vom avea autostrăzi până în anul 2020. Deocamdată, pe şoselele României facem slalom printre gropi, trenurile au ore multe de întârzieri, iar avioanele se întorc la Aeroportul Otopeni după câteva minute, din cauza unor defecţiuni tehnice", a susţinut Cristian Ţopescu.

×
Subiecte în articol: politic