x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: "Dacă renunţă la un an de mandat, Băsescu îşi bate joc de cei care l-au votat"

Cristian Tudor Popescu: "Dacă renunţă la un an de mandat, Băsescu îşi bate joc de cei care l-au votat"

06 Apr 2012   •   17:26
Cristian Tudor Popescu: "Dacă renunţă la un an de mandat, Băsescu îşi bate joc de cei care l-au votat"

Cristian Tudor Popescu a comentat propunerea presedintelui Traian Basescu in schimbul modificarii Constitutiei, fiind de parere ca astfel seful statului isi bate joc de cei care l-au votat.

"Nu pot sa stiu ce gandeste Traian Basescu atunci cand propune asa ceva. Stiu insa ca romanii au votat un mandat de 5 ani pentru presedinte, care negociaza acest mandat ca la piata.

In felul acesta isi bate joc de cei care l-au votat. Acel an in plus de mandat nu este proprietatea lui Traian Basescu, ci al celor care l-au votat.

Nu stiu daca acest gest ajuta Puterea sau incurca Opozitia. Categoric, Constitutia trebuie modificata, insa, deocamdata, problema este buna guvernare a acestei tari, care poate fi facuta si cu actuala Constitutie. Problema cea mai mare este ca aceasta tara nu mai este bine guvernata de cativa ani.

Nu cred ca romanii sunt preocupati in acest moment de modificarea Constitutiei. Romanii s-au pronuntat odata in privinta numarului de parlamentari.

×