x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: "Marele comandant Băsescu şi-a părăsit partidul la greu. a adus PDL la desfiinţare"

Cristian Tudor Popescu: "Marele comandant Băsescu şi-a părăsit partidul la greu. a adus PDL la desfiinţare"

10 Iun 2012   •   21:00
Cristian Tudor Popescu: "Marele comandant Băsescu şi-a părăsit partidul la greu. a adus PDL la desfiinţare"

Cristian Tudor Popescu crede ca declaratia lui Victor Ponta dupa rezultatele de la exit-poll-uri "Care PDL?" este foarte rea. "Vine ca urmare a declaratiei domnului Crin Antonescu, ca scopul USL-ului este sa desfiinteze PDL. E o afirmatie care mi-a dat fiori din punct de vedere al democratiei... iti propui sa castigi, dar nu sa desfiintezi adversarul", a spus CTP la Romania TV.

"Aceasta atitudine, pe care vad ca o ia si Ponta, este foarte nociva, nu este nicio bucurie ca acest partid PD a fost adus la catastrofa de Basescu. PD-ul era odata partidul pisica, cel mai viu si plin de energie. Basescu l-a adus la desfiintare, a refuzat sa faca schimbarea lui Boc si le-a impins in fata pe Udrea si pe Anastase, care au adus prejudicii de imagine incredibile acestui partid. Marele comandant de nava Basescu, care se lauda ca nu si-a parasit echipajul niciodata, si-a parasit in clipa de fata partidul la greu", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

"In ceea ce ii priveste pe domnii Ponta si Antonescu, chiar daca avem aceasta situatie trista, in care opozitia s-a autodizolvat, vor avea o opozitie puternica in chiar oamenii care au votat acum negativ, pentru ca erau enervati de PDL, dar cand vor veni preturile la intretinere la iarna, dificultatile, oamenii se vor intoarce imediat impotriva USL. Se vor confrunta foarte curand cu o opozitie", a mai spus CTP.

Cristian Tudor Popescu a precizat ca problema lor principala este sa opreasca partidele lor sa se napusteasca asupra cascavalului, pana in toamna. "Dupa toamna, insa, daca castiga USL, apoi vom avea ce vedea. A fost vorba de un vot negativ, distructiv, care a urmarit sa inlature PDL de la putere".

"Din votul negativ nu a rezultat in tara asta nimic bun, a adus intotdeauna dezumflarea", a mai spus CTP la Romania TV.

×