x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: "Plecarea lui Frunzăverde arată o fractură majoră la nivelul principiilor în PDL"

Cristian Tudor Popescu: "Plecarea lui Frunzăverde arată o fractură majoră la nivelul principiilor în PDL"

27 Mar 2012   •   15:16
Cristian Tudor Popescu: "Plecarea lui Frunzăverde arată o fractură majoră la nivelul principiilor în PDL"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, la Romania TV, ca parasirea PDL de catre Sorin Frunzaverde arata o criza identitara in PDL, atata vreme cat Frunzaverde reprezenta chiar efigia partidului.

"Pierderea este incalculabila deocamdata pentru PDL. Se vor vedea consecintele in urmatoarele luni. Domnul Sorin Frunzaverde reprezenta chiar efigia partidului, el face parte din miezul PDL. Plecarea sa nu poate fi rezolvata in stilul PRM, . Plecarea sa este o problema de identitate pentru PDL. Mai grav de atata nu se poate", estimeaza C.T. Popescu.

Acesta crede ca, pana acum, in pofida scaderii in sondaje si plecarii din partid a catorva persoane, PDL a ramas identic cu sine. "PDL a suferit in ultimul an o contractie in imagine. A fost din ce in ce mai putin credibil. Din ce in ce mai mic, din ce in ce mai zbarcit, dar a ramas identic cu sine", considera jurnalistul.

Situatia se schimba insa odata cu plecarea lui Frunzaverde. "Pana acum, PDL a ramas identic cu sine. Acum isi pierde din identitate. Plecarea domnului Sorin Frunzaverde afecteaza miezul ideologic al PDL, atat cat mai era. El nu poate pleca pentru ca nu i s-a dat nu stiu ce functie la Caras-Severin unui cumnat. Plecarea lui nu poate fi decat de natura ideologica sau principiala. Exista o fractura majora la nivelul principiilor, al ideologiei in PDL", a conchis Cristian Tudor Popescu.

×