x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: Traian Băsescu a primit tone de jigniri, dar nici domnia sa nu a rămas dator

Cristian Tudor Popescu: Traian Băsescu a primit tone de jigniri, dar nici domnia sa nu a rămas dator

11 Mar 2012   •   13:01
Cristian Tudor Popescu: Traian Băsescu a primit tone de jigniri, dar nici domnia sa nu a rămas dator

Jurnalistul Cristian tudor Popescu a comentat, la Romania TV, declaratia-soc a sefului statului in care spunea ca din 2007 a fost umilit de dimineata pana seara, spunand ca ii intelege foarte bine sentimentele, dar nu crede ca Traian Basescu a facut o depreciere a functiei prezindetiale."Eu nu am vazut aceasta declaratie, prin urmare comentez ce imi relatati dumneavoastra. Nu cred ca sensul celor spuse de presedinte a fost acela de depreciere a functiei prezindetiale, sensul normal este ca a fost umilit datorita multelor insulte si jigniri primite in calitate de presedinte si aici are dreptate, a primit tone, dar nici domnia sa n-a ramas dator. Nu cred ca trebuie sa fortam lucrurile in directia dispretului lui Traian Basescu pentru functia prezidentiala, este vorba despre un sentiment uman cu privire la dificultatea reala de a fi presedinte", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Romania TV.
Juranlistul a amintit si de ceilalti presedinti, Emil Constantinescu sau Ion Iliescu, care au incasat si ei foarte multe insulte in calitate de sefi de stat.

Citeste articolul complet pe rtv.net

×