x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu: "Traian Băsescu este un animal politic foarte mare, dar un om politic foarte mic!"

Cristian Tudor Popescu: "Traian Băsescu este un animal politic foarte mare, dar un om politic foarte mic!"

12 Iun 2012   •   17:33
Cristian Tudor Popescu: "Traian Băsescu este un animal politic foarte mare, dar un om politic foarte mic!"

Intr-o interventie telefonica avuta la postul de televiziune Realitatea TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a caracterizat drept un "discurs incremenitor" declaratia de presa a lui Traian Basescu, referitoare la decizia Parlamentului privind reprezentarea Romaniei la summit-ul Consiliului European.

"Orice om din tara asta se intreaba daca e posibil daca acesti doi oameni politici pot sai colaboreze. Pozitia domnului Ponta pare mai chibzuita, mai echilibrata. De la Basescu vine acest discurs incremenitor. Asteptam sa faca dovada intelegerii unei situatii de fapt.

Nu vrea sa accepte ca nu mai detine Puterea. Un om responsabil ar trebui sa ii acorde actualei Puteri posibilitatea de a reprezenta Romania. Nu are nimic cu Ponta, nu i-ar fi lasat, prin absurd, nici pe Boc, nici pe Ungureanu sa mearga la Bruxelles

Este o incapatanare a acestui om de a pastra monopolul reprezentarii Romaniei la nivel international. Este un animal politic mare, foarte mare, dar un om politic mic, foarte mic", a declarat Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: traian basescu cristian tudor popescu