x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna: Doamna Dăncilă, vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere, în mijlocul oamenilor

Dan Barna: Doamna Dăncilă, vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere, în mijlocul oamenilor

24 Aug 2019   •   17:30
Dan Barna: Doamna Dăncilă, vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere, în mijlocul oamenilor

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, la Iaşi, să participe la o primă dezbatere din campania pentru alegerile prezidenţiale.

Precizările au fost făcute după ce, sâmbătă, Viorica Dăncilă i-a criticat pe contracandidaţii săi, Klaus Iohannis şi Dan Barna, susţinând că aceştia "nu sunt apropiaţi de oameni".

"Doamna Dăncilă şi-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău şi la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Buneşti şi Botoşani. De o săptămână bat oraşele şi comunele Moldovei şi stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineaţă vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumneavoastră puteţi să folosiţi elicopterul ca să ajungeţi mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să ştiţi", a scris liderul USR, Facebook.

Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al social-democraţilor pentru alegerile prezidenţiale. Într-o declaraţie acordată presei, la finalul Congresului extraordinar al PSD, Dăncilă a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis şi liderul USR, Dan Barna, nu ar fi "apropiaţi de oameni".

"Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au - nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei", a spus Viorica Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Barna viorica dancila