x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu mobilizează filiale PSD-PC

Dan Voiculescu mobilizează filiale PSD-PC

17 Sep 2009   •   00:00

Liderii mai multor organizaţii PSD şi PC au primit o scrisoare deschisă în care liderul conservator, Dan Voiculescu, face un apel la mobilizare pentru ca Mircea Geoană să devină preşedintele României.



"Din decembrie 1989 până în decembrie 2009, românii au avut douăzeci de ani de tranziţie: o perioadă de sacrificiu continuu, în speranţa că vor trăi mai bine. Ultimii cinci ani ai regimului Băsescu au concentrat tot ce a fost mai rău şi confuz în douăzeci de ani de tranziţie: speranţa şi promisiunea neîmplinită a unui trai mai bun, scandal şi haos în locul construcţiei, demagogia şi bădărănia în locul bunului-simţ. Sfârşitul regimului Băsescu înseamnă sfârşitul tranziţiei. Acesta este motivul pentru care fac un apel la dumneavoastră să vă implicaţi cu toate forţele pentru ca Mircea Geoană să devină preşedintele României", se arată în scrisoarea deschisă a liderului PC.

Dan Voiculescu le transmite liderilor de filiale că vor câştiga alegerile numai dacă fiecare dintre ei va privi campania electorală pentru prezidenţiale "ca pe o luptă personală, în care victoria candidatului PSD-PC este victoria fiecărui membru al Alianţei PSD-PC". "Dumneavoastră ştiţi cel mai bine abuzurile şi neregulile pe care PD-L şi clanul Băsescu le fac în fiecare judeţ. Închipuiţi-vă însă ce se va întâmpla în ţară dacă Traian Băsescu va câştiga un nou mandat! Ştiu că unii dintre dumneavoastră au îndoieli, însă cel mai important lucru este să rămânem uniţi în jurul candidatului Alianţei PSD-PC şi să-l susţinem cu toată forţa în bătălia cu Traian Băsescu. Din punctul meu de vedere, Mircea Geoană va primi chiar de la oamenii cu care acum se întâlneşte în ţară forţa de a răspunde atacurilor murdare ale lui Traian Băsescu, iar până la 22 noiembrie va fi susţinut de toţi cei care susţin Alianţa PSD-PC", se mai arată în scrisoarea liderului PC. (G.A.)

×
Subiecte în articol: politic