x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: Preşedinte al României ajungi şi rămâi când primeşti votul şi încrederea românilor. Când nu le primeşti, rămâi o umbră

Dan Voiculescu: Preşedinte al României ajungi şi rămâi când primeşti votul şi încrederea românilor. Când nu le primeşti, rămâi o umbră

13 Noi 2012   •   21:01
Dan Voiculescu: Preşedinte al României ajungi şi rămâi când primeşti votul şi încrederea românilor. Când nu le primeşti, rămâi o umbră

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a oferit pe blogul său un răspuns tentativelor lui Traian Băsescu de a redeveni activ în viaţa publică, trecând cu uşurinţă peste faptul că pentru 7,4 milioane de români, cei care au votat pentru demiterea sa la referendum, statutul său nu mai este cel al unui preşedinte, ci cel ai unei umbre care trăieşte cu această iluzie.

Redăm integral postarea de pe blogul lui Dan Voiculescu - danvoiculescu.net

Umbra de la Cotroceni
Dupa ce a fost demis de 7.4 milioane de romani, Traian Basescu nu mai este un presedinte, ci o umbra.

Ieri umbra a vorbit. A incercat sa se arate mare, amenintatoare, sigura pe sine. A incercat sa reia manipularile de altadata, sa instige la ura impotriva Parlamentului si sa ascunda 8.5 milioane de voturi valide sub cateva voturi fraudate.

A incercat, dar ce tot ce a reusit a fost sa se arate coplesit de votul de la referendum. Un adevarat presedinte stie ca nu poti ascunde un elefant sub o musca, stie ca nu poti manipula la infinit, stie ca nu poti fugi mereu de realitate. Insa o umbra are astfel de iluzii.

Ieri, incercand sa para presedinte, Traian Basescu a demonstrat tuturor ce a ajuns: un domn speriat de realitate, refugiat intr-un univers paralel in care inca mai manipuleaza si ameninta.

Ieri, domnul Basescu a „comis” o tentativa ridicola, lipsita de adevar si substanta, de a-si recapata statutul de presedinte.

A esuat. Presedinte al Romaniei ajungi si ramai cand primesti votul si increderea romanilor. Cand nu le primesti, ramai o umbra.

×
Subiecte în articol: traian basescu Dan Voiculescu